الأربعاء، 6 مايو 2009

السـلطـة المشـويــة :

• المقاديـر :-

فلفل رومى مقطع + بصل + فصوص ثوم صحيحة + تونة + بيض مسلوق ومقطع أرباع + طماطم + زيتون أسود مخلى ومقطع .

• الطريقـة :-

1- نضع سنة زيت خفيفة على النار ثم نضع البصل في جنب من الطاسة والفلفل معاه في جنب وكذلك الثوم والطماطم .
2- نضع ملح وفلفل مع التقليب كل دقيقتين حتى تشوى جميع المكونات كويس قوى .
3- ثم نأخذ جزء من الخضار ونفرومه في المفرمة لحد ما ينزل منه الصوص .
4- ثم نضع على باقي الخضار , التونة والزيتون والصوص بتاعه ثم نضع البيض في الأخر . 

  





ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق